Torna la 080 Barcelona Fashion!

Fa unes setmanes, del 25 al 28 d’octubre al recinte modernista de Sant Pau a Barcelona es va celebrar la 080 fashion Barcelona. Al llarg de la setmana diferents dissenyadors van presentar les seves noves col·leccions per la nova temporada.

Va ser un esdeveniment molt esperat, després de dos anys sense celebrar-ho i fent-ho de manera virtual, ja no era el mateix. Es va poder desfilar en directe davant del públic. El món de la moda ha patit molt durant aquests anys de covid on perquè no han pogut treballar.

Van passar marques per la pasarel·la com Avellaneda, Custo Barcelona, etc. Vaig poder presenciar la desfilada de la marca Menchén Tomás que va ser l’última desfilada de la setmana. Una marca fundada a Barcelona l’any 1995, per la diseñadora Olga Menchén es dedica a fer les seves pròpies col·leccions de Prêt-à-Porter, festa i núvia. La seva nova col·lecció està inspirada en Las Vegas i el fabulós món del glam. Una nova col·lecció plena de colors i purpurina que donen la vida als nous dissenys. Coneixent les darreres col·leccions, aquesta em va semblar espectacular!

Com podeu veure una passarel·la plena de nous teixits i textures que et porten de cap a l’estiu. Té un caire juvenil, però guarda l’elegància i l’estil que tant caracteritza a la marca. Consisteix en una col·lecció amb peces de roba d’hivern i d’estiu que estan pensats per les festes, ocasions especials com bodes i reunions familiars.