/

‘T’estimo si he begut’: l’obra sobre l’amor, al teatre Poliorama

‘T’estimo si he begut’ s’estrena al teatre Poliorama a Barcelona

L’obra compta amb la gran actuació de tots els actors i actrius. Una obra que tracta de problemes quotidians mirats des d’un punt de vista humorístic. L’obra de Dagoll Dagom compta amb la coproducció de T de teatre i La Brutal, està dirigida per David Selvas i l’autora original és l’Empar Moliner.

El guió d’aquesta obra està molt bé, tracta de temes amorosos i la vida de parella adulta on els acudits són molt enginyosos i originals. Crec que tothom es pot sentir identificat amb la història de l’obra i pots empatitzar molt amb els personatges i les seves situacions. És una obra que t’agradarà tinguis l’edat que tinguis ja que la interpretació de totes les actrius de T de Teatre és de 10.

A més dels bons diàlegs, també té el seu punt musical on l’actriu Mercè Martínez ens il·lumina amb la seva veu tan especial. Les cançons que es canten en aquesta representació són molt originals, no se’ls hi escapa ni una per poder-se riure una mica de la vida amorosa que tenen les persones en general en el seu dia a dia. Gran interpretació també del Marc Rodriguez qui, amb seguretat i humor es posa a la pell del seu personatge. 

Aquesta obra ens fa riure una estona i ens fa veure les nostres desgràcies amoroses des d’una bona perspectiva i ens ajuda a en riure’ns dels problemes i passar-ho bé.

Redactor junior

close