/

Què pots escoltar si t’has cansat de la teva música?

Després de casi dos anys de pandèmia, molts artistes han publicat els treballs que han estat fent durant aquests mesos tancats a casa

Un dels àlbums més escoltats en els últims mesos ha estat “Sour”, de Olivia Rodrigo ja que moltes noies adolescents s’han sentit identificades amb les seves cançons perquè parlen de temes com els gelos, la ira o els cors trencats. Gràcies a aquest àlbum, l’Olivia ha guanyat premis com millor cançó de l’any o millor artista revelació. 

L’artista Rauw Alejandro aquest any també ha tret un álbum, que per als fanàtics del reggaeton ha triunfat; aquest es diu “Viceversa”. Una de les seves cançons titulada “Aquel napzzz” va dedicada a la dona que segons ell és “l’amor de la seva vida” la Rosalía, l’artista catalana. 

Happier Than Ever”, ha sigut un àlbum que, sorprenentment, ha agradat molt als fans d’aquesta famosa cantant, Billie Eilish. I no només a ells, sinó que ha aconseguit agradar-li a més gent amb aquest canvi d’estil musical, ja que aquest àlbum té cançons més d’estil rock, cosa que no és molt típic d’ella.

Doja Cat, amb “Planet Her”, ha estat una de les cantants nordamericanes més reconegudes durant el 2021. Algunes de les seves cançons han sonat per la famosa aplicació de Tik Tok, com “Kiss Me More”, “Women” i “Need To Know”. Al disc hi ha col·laboracions amb artistes com Ariana Grande, The Weekend o SZA. 

Drake, amb el seu nou àlbum anomenat “Certified Loverboy” ha tirat molt cap endavant la seva fama ja que aquestes cançons s’han difós molt per tiktok i molta gent les penja junt amb les seves publicacions d’Instagram. La cançó més escoltada es ”Champagne Poetry”.

El nou grup Måneskin, guanyadors del concurs europeu d’Eurovision 2021 amb la cançó “Zitti e Buoni”, va treure un disc anomenat “Teatro d’ira” on hi ha la famosa cançó de “I Wanna Be Your Slave”.

Redactors Juniors

, , ,
close