Com va anar la primera sortida de 1r de batxillerat?

El passat divendres 15 d’octubre els alumnes de 1r de batxillerat van fer una sortida esportiva per millorar la convivència entre el grup classe

Els grups de primer de batxillerat de l’escola Pia Nostra Senyora van anar al poliesportiu de la Mar Bella (davant la platja) per a practicar diferents activitats esportives per millorar la convivència, ja que la majoria venien d’altres escoles i no es coneixien el suficient. Les classes es van dividir en dos torns: el primer, que eren l’1.1,l’1.2 i l’1.3, va començar les activitats a les 8:45 i l’altre va començar a les 11:45.

Es van organitzar tres activitats: atletisme, rugbi i llit elàstic, i cada grup n’havia de realitzar dues. Per exemple, l’1.3 primer va fer atletisme, on una entrenadora va preparar activitats d’escalfament per més tard fer una simulació de relleus. Abans de marxar a fer la següent activitat, els alumnes van haver de fer estiraments per evitar lesions. Ja a les 10:15, van haver d’anar a un espai tancat on hi havia diferents tipus de llits elàstics. Allà, un monitor va ensenyar diferents tècniques i maneres de saltar. A les 11:45, els alumnes, cansats de fer tant esport, se’n van anar a canviar i després van marxar cap a casa. Mentrestant, les altres tres classes començaven a arribar per fer les mateixes activitats que els grups previs.

Divendres següent, a l’hora de tutoria, els estudiants juntament amb els seus tutors van comentar la sortida, i gairebé tots van quedar molt satisfets amb les activitats dutes a terme.

Redactors Juniors

, , ,
close