“Billy Elliot el musical” s’estrena a Barcelona

El musical de Londres arriba a Catalunya, on es representarà al Teatre Victòria del Paral·lel

Després d’onze anys al seu lloc d’origen, quatre anys a Broadway i tres a Madrid, el 9 d’octubre va ser per primera vegada representat al teatre català Victòria, i l’última representació, tindrà lloc el dia 28 de novembre. El dirigeix Maite Pérez Astorga, qui ja va ser assistent de direcció d’aquesta mateixa obra a Madrid, i hi participen actors com Iker Castell, Natalia Millán, Pablo Fito i Pol Ribet. Aquesta obra està basada en la pel·lícula anglesa ‘Billy Elliot’, la qual es va estrenar l’any 2000. Compta amb música d’Elton John i ha guanyat 28 premis a Broadway. Està considerada com a una obra dramàtica-musical i va dirigida a tot tipus de públic, però preferiblement a persones que superin l’edat de 8 anys, encara que considerem que adolescents de més de 13 anys la poden gaudir més. El preu de l’entrada d’aquest musical varia entre els 32,32€ i 83,24€, depèn d’on estigui la butaca en qüestió. 

‘Billy Elliot’ recull la història d’un nen d’onze anys orfe de mare que s’apunta a ballet, un esport pel qual sent una gran fascinació, després que el seu pare l’obligui a fer boxa. Degut a que la seva família no recolza que practiqui un esport aparentment femení, es veu obligat a fer les classes d’amagat, sense que ningú ho sàpiga. La seva professora veu que té talent i intenta convèncer al seu pare per apuntar-lo a una de les millors acadèmies de Londres, on més tard triunfarà.

És una obra amb un missatge veritablement commovedor, d’acord amb les crítiques rebudes. Alguns exemples són: “Una experiència molt positiva. Un espectacle increïble i una interpretació de 10” o “Arriba al cor i transmet sentiments d’il·lusió i esperança”. 

Si t’agraden els musicals, aquest no serà l’excepció!

Redactors Juniors

, , ,
close