Interior of empty dark cinema with rows of red seats with cup holders and popcorn. Concept of entertainment. 3d rendering toned image

‘Barcelona 24h’: L’obra perfecta per anar a passar una tarda de diumenge divertida

El passat 17 de desembre es va tornar a estrenar al teatre Gaudí de Barcelona el musical ‘Barcelona 24 h’, el mateix que va omplir les sales a l’octubre

Originalment, el musical es va estrenar a l’octubre, però es va haver d’interrompre la seva actuació a causa de la Covid 19, i així, el 17 de desembre es va reprendre la seva actuació. 

El musical tracta de la vida de quatre joves que es creuen, s’enfronten i s’enamoren a la ciutat de Barcelona. El primer personatge és la Laia, interpretat per l’Anna Piqué, una estudiant d’arquitectura que està enamorada de la fotografia, però que la seva recent ruptura amb la seva exparella i la seva falta de confiança impedeixen que persegueixi el seu somni. El segon personatge és interpretat per en Jaume Casals, i es tracta del germà de la Laia, que és un empresari d’èxit que viu per la seva feina, allunyant-se de la vida lúdica de després de la jornada laboral. El tercer personatge és interpretat per l’Àlex Sanz, i es tracta un cinèfil enamorat de les pel·lícules d’en Hugh Grant i que vol trobar el seu romanç i final feliç. I per últim, el quart personatge és la Julia, interpretat per Laia Fontàn, una noia que prové d’una família adinerada del barri de Sarrià i que està cansada de la desconfiança dels seus pares. Per aquesta raó, decideix independitzar-se, però les coses no li surten com a ella li agradaria.

L’obra consta d’un bon elenc de professionals i d’alt reconeixement a causa de la seva llarga trajectòria interpretativa:

Laia Fontàn també apareix en la sèrie televisiva de la TV3 anomenada “Les de l’Hoquei”. També ha participat en el cinema amb pel·lícules com: “Appaland” director Hugo Royo (2018) , “Show en el apolo” de la directora Núria Pascual (2018), “Ventanas” del director Shubhra Vandit (2018), “Liu Bai” director Ran Shao (2018), “Todos los hombres del mundo” Chris Tholon (2017), “Una más” de Marina Verte (2017), “Realidad Irreal” ESCAC (2017), “No és el que sembla” director Jordi Casals (2016)…

Jaume Casals va fer el seu debut a La Riera, TV3; Kràmpack, Teatre Aquitània. Ha actuat tant en cinema com en teatre, algunes obres seves serien: «Cabaret» Dir. Daniel Anglès i «Verano del 76», entre d’altres.

Anna Piqué ha actuat en La casa de Bernarda Alba, Sala Ars. i en altres pel·lícules com “Natasha” de Sandeep Raisinghani.

Àlex Sanz ha actuat sobretot en l’àmbit del teatre, com “El Despertar de la Primavera” al Teatre Victoria o “Persones Potencialment Perilloses” de Roger Torns.

“Barcelona 24h” és una obra dirigida sobretot a un públic jove, somiador i amb ganes d’evadir-se de la difícil realitat en la qual ens toca viure. Així que si estàs buscant una obra divertida, amb moltes cançons, entretinguda  i que sigui fidel amb la realitat de la vida dels joves a Barcelona, aquesta és una obra perfecta per a tu.

Per: P. Garcia i H. Jane

Redactors Juniors

,
close