La innovadora 24a edició de la 080 Barcelona Fashion

44 views

Una nova edició plena de novetats ha estat presentada a la capital catalana

El dia 26 d’abril va començar una nova edició de la  080 Barcelona Fashion. Aquest any, s’ha optat per repetir el format de l’any passat, i celebrar l’event en un entorn digital. Aquest fet ha estat degut no només a la situació actual, sinó que també ha sigut una aposta per la sostenibilitat i per voler començar a integrar el sector de la moda en l’entorn digital.

La 080 va tenir lloc entre el 26 i el 29 d’abril i es va celebrar en un lloc emblemàtic i representatiu de l’arquitectura barcelonina: a la Casa Milà, també anomenada La Pedrera, obra d’Antoni Gaudí. En aquesta edició, vint-i-dos dissenyadors i marques van formar part de la pasarela, on van mostrar les seves noves creacions i propostes. Un grup de sis dissenyadors entre els quals es van trobar Avellaneda, Álvaro Calafar, Eñaut… van ser els responsables d’inaugurar la nova edició de la 080, el lema el qual va ser “Undress your mind”, que es refereix a la llibertat i a la creativitat de la moda.

Aquesta nova edició també s’ha vist obligada a adaptar-se a les conseqüències de la pandèmia, i han hagut de presentar les noves col·leccions a través de fashion show filmes, a nivell internacional, i a través de la 080TV, a nivell local. A més de les col·leccions, la pasarela també ha disposat a mans dels espectadors continguts inèdits com les Designer Talks, on tant els creadors com les marques van compartir les seves inspiracions, els processos artístics… Els famosos behind the scenes també han sigut una exitosa i popular nova incorporació, i van ser la oportunitat perfecte per conèixer de primera línia totes les coses que van passar al backstage, el making of de l’edició…

La 080 sempre s’ha caracteritzat per ser un projecte que s’adapti a les noves necessitats de projecció dels seus participants, considerant així nous formats i formes d’expressió dels seus creadors. En aquesta 24a edició, han apostat molt per la tecnologia, la sostenibilitat i l’economia en forma de cercle. També han volgut posar énfasis en la promoció internacional de la moda i els dissenys catalans. Per aquesta raó, la digitalització de la plataforma ha jugat un paper tan important, perquè ha permès arribar la 080 a noves audiències més enllà de les nostres fronteres.

Per concloure, la 080 Barcelona Fashion ha estat celebrada amb molt èxit. Tot i que s’han hagut de prendre noves mesures com la digitalització, per poder tirar endavant, la moda es troba en un punt de canvi i millora.

close

El més recent