L’escassa educació que reben els nens i nenes a Kènia

/
7 views

Hauríem d’estar més agraïts perquè així és com estudien els infants a Kènia

L’educació a Kènia s’organitza en cinc nivells: educació de la primera infància, educació bàsica, entrenament vocacional, entrenament professional i programes universitaris.

La qualitat de l’educació ha rebut molta atenció recentment a Kenya. L’any 2009, en col·laboració amb el NAC (Centre Nacional d’Avaluació), Uwezo Kenya va dur a terme una avaluació de les habilitats bàsiques de l’escriptura i l’aritmètica de nens i nenes de 6 a 16 anys.

Segons els resultats d’aquest estudi podem entendre millor com és l’educació a Kènia: el 5% dels nens no estan matriculats a l’escola i el problema és pitjor en determinades regions. Els professors són escassos, només n’hi ha 4 per escola.

L’educació a Kènia no hauria de ser com és.

close

El més recent