Els refugiats climàtics

/
7 views

A causa del canvi climàtic milions de persones han d’abandonar la seva llar diàriament

A conseqüència del canvi climàtic, milions de persones han d’abandonar la seva llar diàriament, a causa de les inundacions per pluges, pel clima extremadament alt, per la sequera o per l’escassetat d’aliments.

La majoria de persones, procedents de Somàlia, Iemen i Sudan del Sud, han de renunciar a la seva vida per la falta d’aliments causada per aquests desastres naturals. Molts es queden sense lloc on passar les nits, i altres es queden sense terres on poder conrear.

La pol·lució constant produïda per les grans indústries, és la culpable d’aquests atemptats contra la natura. Tot i les constants queixes que reben els governs, són incapaços d’actuar pel temor de perdre diners amb les inversions de fonts d’energies renovables.

Per això hem d’actuar ja, i fer-nos visibles. No pot ser que per la ignorància d’alguns, milers de persones pateixin. Només l’any 2018, més de 10 Milions de persones van haver d’abandonar les seves cases.

Ja hi ha diverses organitzacions que s’ocupen de salvar als milers de refugiats que arriben a les costes d’Europa, però seguiran venint. Per això hem d’acabar amb l’arrel del problema; la pol·lució de les indústries.

Així doncs, és un problema molt gran que cal erradicar per acabar amb els problemes que causa aquesta societat.

Fet per: Arnau Ortega, Marc Navarro i Paula Casas

close

El més recent