El canvi climàtic existeix?

/
13 views

En aquest article trobaràs les proves que demostren l’existència del canvi climàtic

Com la majoria de gent pensa, el canvi climàtic és una realitat. Però per desgràcia hi ha gent que no hi creu. Entre aquesta gent podem trobar empresaris, partits polítics i inclús presidents de països.

La idea que el canvi climàtic no és real és totalment errònia, ja que el 97% dels científics de tot el món afirmen el contrari i presentem proves com les següents:

Cada cop hi ha més CO2 a l’atmosfera; ara mateix el 81% de les emissions de gasos d’efecte hivernacle son de CO2. Cada any puja la temperatura mitjana del planeta, això passa perquè la capa d’ozó, que s’encarrega de protegir-nos dels rajos solars, fa que aquests no puguin sortir de l’atmosfera i escalfin la Terra. El nivell del mar està augmentant; els pols s’estan desfent i la temperatura de l’aigua també augmenta.

Nosaltres opinem que el canvi climàtic existeix i amb les proves que hem donat ho hem demostrat.

No et creguis tot el que hi ha a internet!

Us adjuntem un vídeo que podeu veure per trobar informació:

Fet per: Luis, Mateu, Rocky, Aitor

close

El més recent