Com ens desplacem a Barcelona?

/
36 views

La imprudència dels barcelonins i l’escalfament global

En els últims anys, la contaminació a Barcelona ha crescut molt per moltes causes, però una de les més importants és el transport que s’utilitza. La majoria de gent es desplaça amb cotxes, motos i altres vehicles contaminants, però això ha de canviar. S’hauria de generalitzar el transport públic, vehicles elèctrics o que no contaminin tant.

En primer lloc, volem destacar que de les 7.508.106 persones de Catalunya, només un 12% utilitzen el transport públic, i això no ajuda a parar el canvi climàtic i reduir la contaminació. Un dels motius pel qual no es fa servir tant el transport públic és perquè estan bruts i de vegades fan mala olor, però creiem que entre tots això es podria canviar i generar un bon ambient en el transport públic. D’altra banda, hi hauria d’haver més transport públic elèctric, ja que hi ha molt pocs vehicles així i si volem que la gent utilitzi més el transport públic per no contaminar amb cotxes i motos, el transport tampoc hauria de contaminar.

En conclusió, s’ha d’incrementar més el transport públic elèctric i que tothom que l’utilitzi col·labori en el benestar d’aquests transports.

Fet per: Kinda Hanna, Xènia Rodriguez, Constantí Escoda i Arnau Domènech

close

El més recent