Què pensem sobre els negacionistes de la neu?

/
21 views

El temporal Filomena no ha deixat indiferent a ningú. Arran d’aquest vídeo molta gent es pregunta per què la neu es torna negre en comptes de fondre’s. Moltes persones s’han tornat ”negacionistes de la neu”.

Unes de les respostes més enginyoses al vídeo és: “La neu que ha agafat aquesta senyora és neu, però el foc del seu encenedor no és foc”, o que “l’aigua que ens envien tampoc és aigua”, sinó “polietilè líquid injectat a l’atmosfera com aerosol” i el nom que li han posat a aquest tipus de neu és neu de plàstic.

La gent, també s’ ha estranyat ja que, els canals de meteorologia no preveien tanta neu. La resposta a aquesta pregunta es pot explicar científicament i és molt fàcil d’entendre.

Resulta que, tot i que la neu sí que es fon per la radiació solar, quan s’exposa a la flama d’un encenedor, a l’igual que passa amb els iglús, la bola absorbeix l’aigua fosa i la taca negra és generada per les impureses del combustible. En canvi, si el foc tot just frega la neu l’aigua començarà a gotejar.

Per: J. Vazquez

close

El més recent

Està passant: el racisme

El programa ‘Salvados’ va emetre un programa dedicat a les situacions racistes que pateixen certs col·lectius