Ramon Ribas

Ramon Ribas: “La gent no té consciència de l’esforç dels adolescents durant el confinament”

a Persones Extraordinàries

Entrevistem el professor de l’escola, en Ramon Ribas, per parlar de l’abans i el després que ha suposat per a tota la societat la pandèmia global de la COVID-19.

Ens explica quines creu que han sigut les causes del col·lapse sanitari, i quin efectes suposarà tot això a llarg termini. També parla de la seva feina com a traductor, de la seva experiència en el món de l’ensenyament, la seva afició a la tecnologia més avançada i fa algunes recomanacions de llibres relacionats amb el temps de confinament.

A continuació, podeu veure l’instagram live de l’entrevista:

Instagram live de l’entrevista

Hola, em dic Pau ! Sóc alumne del batxillerat humanístic a l'EPNS de Barcelona. Els meus hobbys són llegir novel·la històrica i escriure poemes i petits contes. La meves passions són la literatura i la poesia. M'agrada mantenir-me informat constantment. Em considero una persona vital, passional i enèrgica.

Hola, me llamo Pau ! Soy alumno del bachillerato humanístico en la EPNS de Barcelona. Mis hobbys son leer novela histórica y escribir poemas y pequeños cuentos. Mis pasiones son la literatura y la poesía. Me gusta mantenerme informado constantemente. Me considero una persona vital, pasional y enérgica.

Hello, I'm Pau ! I am a student of the Humanistic Baccalaureate in the EPNS school in Barcelona. My hobbies are reading historic novel and writeing poems and little storys. My passions are literature and poetry. I like to be informed constantly. I'd decribe myself as a vital, passional and energic person.