Isidre Correa surt a veure el mar després de més de 50 dies a la UCI

a Actualitat/Vida

Va ser hospitalitzat el passat 9 d’abril i traslladat a l’UCI cinc dies després

Isidre Correa és un home de 61 anys que actualment es troba a l’Hospital del Mar a Barcelona ingressat per coronavirus (també pateix de diabetis).

Des de fa temps utilitzen el mar per poder apropar als pacients que mostrin un bon estat. Després de consultar amb la seva família, Isidre va poder disfrutar, acompanyat de cinc sanitaris i de la seva dona Helena Soriano, trenta minuts al Passeig Marítim on va poder disfrutar de la llum del Sol, l’aire i el Mar. El seu aniversari era la propera setmana i va rebre el seu regal de poder sortir al carrer uns dies abans. Durant aquesta breu sortida, es van fer fotos que actualment s’han viralitzat arreu del món a través de les xarxes socials. 

El cap de la UCI, Joan Ramon Masclans ha ressaltat la importància dels gestos humans com apropar als pacients a veure el mar. “Hem d’innovar en l’humanisme i aquests detalls són molt importants per a la recuperació dels pacients i també per als propis sanitaris”. També afirmen que els va molt bé perquè els permet recobrar el contacte amb la realitat i això beneficia a la seva recuperació.

Està previst que Isidre sigui traslladat a planta aquest dijous o divendres, i els metges decidiran si se li dóna l’alta mèdica en funció de la seva evolució.

Hola, em dic Alba soc de Barcelona barri de Poblenou i tinc 15 anys, ara mateix estic fent el Batxillerat Social Econòmic a l' Escola Pia Nostra Senyora. Una de les coses que més m' agrada fer és patinar, faig patinatge des de 2n de primària i som les primeres de Catalunya. També una de les coses que m' agrada fer dia a dia és escoltar música.

Hola, me llamo Alba soy de Barcelona del barrio de Poblenou y tengo 15 años, ahora mismo estoy haciendo el Bachillerato Social Económico en la Escola Pia Nostra Senyora. Una de las cosas que mas me gusta hacer es patinar, hago patinaje des de 2ndo de primaria y somos las primeras de Catalunya. También una de las cosas que me gusta hacer en mi dia a dia es escuchar música.

Hi, I'm Alba and I'm from Barcelona's neighbourhood Poblenou and I'm 15 years old, now I'm in my first year of Social Baccalaureate in Escola Pia Nostra Senyora. One of the things that I like to do the most is roller skating, I've practicing it since 2nd year of school and we are the 1st of Catalonia. Also one thing that I like doing in my daily life is listening to music.