Anna Farré

Anna Farré: “La cultura es valora molt poc en el nostre país”

a Persones Extraordinàries

Entrevista amb la professora de cultura audiovisual de l’escola i professora a l’ESCAC, l’Anna Farré, per parlar de la situació del món audiovisual i cultural actualment. Ens explica les seves experiències com a directora de curtmetratges i professora, mostrant-nos  la precarietat del sector. També parlarem sobre la visió que tenim de la cultura com a societat i del futur que els espera a aquell alumnes que vulguin estudiar cinema o fotografia. 

A continuació, podeu veure l’instagram live de l’entrevista:

Instagram live de l’entrevista

Hola, em dic Pau ! Sóc alumne del batxillerat humanístic a l'EPNS de Barcelona. Els meus hobbys són llegir novel·la històrica i escriure poemes i petits contes. La meves passions són la literatura i la poesia. M'agrada mantenir-me informat constantment. Em considero una persona vital, passional i enèrgica.

Hola, me llamo Pau ! Soy alumno del bachillerato humanístico en la EPNS de Barcelona. Mis hobbys son leer novela histórica y escribir poemas y pequeños cuentos. Mis pasiones son la literatura y la poesía. Me gusta mantenerme informado constantemente. Me considero una persona vital, pasional y enérgica.

Hello, I'm Pau ! I am a student of the Humanistic Baccalaureate in the EPNS school in Barcelona. My hobbies are reading historic novel and writeing poems and little storys. My passions are literature and poetry. I like to be informed constantly. I'd decribe myself as a vital, passional and energic person.