La victòria de Dark al Mundial de sèries de Netflix 2020

a Actualitat/Cultura

El compte de Twitter @NetflixLAT ha fet diferents enquestes per saber quina sèrie era la guanyadora

El compte de Twitter @NetflixLAT fa un Mundial de sèries de Netflix 2020 durant la quarentena on a través d’enquestes la gent votava i finalment tenint com a guanyador Dark. 

Les sèries s’enfrontaven en vuit parelles per una banda: The Umbrella Academy contra Atípico, Ozark contra Narcos, Élite contra You i Luis Miguel, la serie contra La casa de las flores.  Per altre banda s’enfrontaven  altres vuit: Orange is the New Black contra Sex Education, Stranger Things contra La maldición de Hill House i las miniseries Unorthodox i Creedme, i finalment Dark contra La casa de papel.

El primer lloc l’ha ocupat la sèrie Dark, una sèrie alemanya de ciència-ficció que es va debutar l’1 de desembre de 2017, la podem reconèixer com la germana de la famosa serie Stranger Things. Les dues sèries germanes es van enfrontar a la penúltima fase d’aquest mundial, una fase bastant igualada, obtenint un 58,9% dels vots a favor seu.

En segon lloc ha quedat la sèrie Élite, una sèrie que es va estrenar el 5 d’octubre de 2018 on entre la humiliació i l’assetjament escolar passa l’assassinat d’un dels adolescents protagonistes. Aquesta es va haver d’enfrontar amb Atípico, el moment més igualat durant tot el Mundial. Els seguidors d’Élite van aconseguir emportar-se la victòria amb un 51,9% dels vots on després aquesta es va haver d’enfrontar a Dark però no ho va aconseguir, així que va ocupar el segon lloc.

Ver imagen en Twitter

Hola, em dic Alba soc de Barcelona barri de Poblenou i tinc 15 anys, ara mateix estic fent el Batxillerat Social Econòmic a l' Escola Pia Nostra Senyora. Una de les coses que més m' agrada fer és patinar, faig patinatge des de 2n de primària i som les primeres de Catalunya. També una de les coses que m' agrada fer dia a dia és escoltar música.

Hola, me llamo Alba soy de Barcelona del barrio de Poblenou y tengo 15 años, ahora mismo estoy haciendo el Bachillerato Social Económico en la Escola Pia Nostra Senyora. Una de las cosas que mas me gusta hacer es patinar, hago patinaje des de 2ndo de primaria y somos las primeras de Catalunya. También una de las cosas que me gusta hacer en mi dia a dia es escuchar música.

Hi, I'm Alba and I'm from Barcelona's neighbourhood Poblenou and I'm 15 years old, now I'm in my first year of Social Baccalaureate in Escola Pia Nostra Senyora. One of the things that I like to do the most is roller skating, I've practicing it since 2nd year of school and we are the 1st of Catalonia. Also one thing that I like doing in my daily life is listening to music.