Encara no les has vist?

a Actualitat/Cultura

T’expliquem com fer més amena la quarentena amb quatre sèries

Sembla que comencem a veure la llum al final del túnel, però encara no podem cantar victoria ja que no hi ha res assegurat.

Hi ha molta gent que ja comença a sortir al carrer a passejar o fer esport, sempre a l’hora permesa segons el seu horari. 

Però tot i això, pels que no es volen arriscar i prefereixen quedarse encara confinats i ja no saben que veure a la televisió, aquestes sèries ajudaran a  que el confinament sigui més amè.

SENSE 8 (Netflix)

‘Sense8 ‘gira al voltant de les aventures de vuit persones diferents de llocs diferents del món. Arran d’una mort tràgica que perceben a través dels somnis o amb visions, es troben en un creixement mental i connectat. El grup variat està format per un conductor d’autobús africà, una ‘hacker’  americana transsexual, un alemany que roba caixes fortes, una dona de negocis coreana, un actor de telenovel·les mexicanes, un policia canadenc, un dona india química i una jove festera islandesa i tots ells son ‘sensate’. Després de la premonició, intentaran ser reunits per Jonas, un altre ‘sensate’, mentre que Mr. Whispers (el dolent de la serie) anirà després d’ells amb el mateix poder sensorial.

Cada capítol reflecteix els punts de vista dels personatges que interactuen entre si mentre es aprofundeixen en els orígens i en els quals els diferència i els uneix.

És una sèrie poc coneguda però és molt recomanable pel públic adolescent i adult, ja que vulguis o no t’acabes emocionant amb certes escenes.

VIS A VIS (Netflix)

La sèrie es centra en Macarena, una jove que entra com interna en una presó de dones després de ser acusada de malversació i frau fiscal.

Macarena és una dona bona que, després d’enamorar-se del seu cap, es presta a manipular comptes i malversar diners de la seva empresa. Un cop a la presó se sent com peix fora de l’aigua i s’adona que no té res a veure amb les seves companyes de cel·la. No obstant això, si vol sobreviure allà els set anys que demanen de condemna per a ella, haurà d’evolucionar, canviar i deixar de banda les seves escrúpols, per poder conviure amb la resta de recluses.

Les sèries espanyoles són criticades sovint i són qualificades de dolentes, però vis a vis dona la volta a totes aquestes crítiques negatives i deixa a l’espectador amb la boca oberta capítol rere capítol. 

HUNTERS (Amazon Prime)

Inspirada en fets reals, la sèrie segueix a The Hunters, un grup de caçadors de nazis que viuen a la Nova York de 1977. Aquest gran equip ha descobert que centenars d’alts càrrecs nazis estan infiltrats en la societat americana i conspiren per crear un Quart Reich en EE.UU, emprenen llavors una recerca sagnant per portar els nazis davant la justícia i frustrar els seus plans genocides.

És una sèrie intrèpida i emocionant que de fet es va estrenar no fa gaire temps, i les crítiques són molt positives. 

ATYPICAL (Netflix)

La història gira al voltant de Sam, un jove de 18 anys d’edat que és autista. Per a ell, l’autisme no és un problema i vol aprendre a valer-se per si mateix i tenir una vida independent. Així és com decideix començar el seu divertit i dolorós viatge d’autodescobriment que, sense voler, acaba implicant a tota la seva família. Ells es prenen aquest canvi com poden, alguns intenten ajudar mentre altres es mantenen al marge. Finalment només podran observar a Sam i recórrer aquest camí al costat d’ell mentre, a poc a poc, tots comencen a fer-se una pregunta: què significa realment ser normal?

Única és com molts crítics descriuen aquesta sèrie per adolescents i no tan adolescents. La història d’aquesta serie americana fa que obrim els ulls i ens adonem de la importància de valorar les petites coses.

Hola! Em dic Claudia Romero, tinc 16 anys i visc a Barcelona. Estudiu a l'Escola Pia Nostra Senyora i faig el batxillerat humanístic. M'agrada escoltar música, veure sèries i pel.lícules, quedar amb amics...En un futur m'agradaria estudiar algo relacionat amb idiomes, com ara traducció i interpretació. No tinc germans ni mascotes.

¡Hola! Me llamo Claudia Romero, tengo 16 años y vivo en Barcelona. Estudio en la Escola Pia Nostra Senyora y hago el bachillerato humanístico. Me gusta escuchar música, ver séries y películas, quedar con amigos...En un futuro me gustaría estudiar algo relacionado con idiomas como por ejemplo traducción e interpretación. No tengo hermanos ni mascotas.

Hi! My name is Claudia Romero, I'm 16 years old and I live in Barcelona. I'm studying in Escola Pia Nostra Senyora and I'm doing "batxillerat humanístic". I like listen to music, watch series and films, meet my friends... In a future I would to study something related with lenguages like translation and interpretation. I don't have any siblings and any pet. @claaurom

El més recent de

Anar a dalt