Quins exercicis podem fer durant el confinament?

a Opinem

Propostes per mantenir-nos en forma aquesta quarantena

Durant aquesta quarantena, els negocis que venen objectes esportius s’han vist afectats positivament, ja que la gent ha començat a comprar objectes, com ara cintes, peses, estoretes, per fer esport a casa.

En aquesta notícia però, ens centrarem en l’altra cara de la moneda. I és que no cal comprar objectes per realitzar esport a casa. A continuació explicaré que podem fer a casa sense haver-nos de comprar res.

Jo us recomano que seguiu un canal anomenat Gym Virtual al YouTube. En aquest canal hi trobem una noia anomenada Patrícia Jordan que penja vídeos fent exercici.

Recomano aquest canal, ja que hi han vídeos per gent no tan entrenada, per tant d’un nivell més baix, però també hi ha vídeos per a gent amb més resistència, més nivell. A part del nivell, també podem trobar classes des de 10 minuts fins a classes de 60 minuts, per tant s’ajusten molt a si un dia tens més o menys ganes de fer exercici.

La gràcia d’aquest canal, és que cada dia vagis aprenent i realitzant esport, com he comentat si hi ha un dia que no tens gaires ganes, pots fer els exercicis de 10 minuts, però la cosa està en que cada dia et miris un vídeo i el facis. Òbviament a mesura que vagin passant els dies i tu vagis seguint els vídeos, el teu nivell augmentarà i ja podràs mirar vídeos del següent nivell.

Pel que fa a la plataforma d’Instagram, us recomano un perfil anomenat @ffitcoco, és molt similar al de la Patrícia, però aquest fa vídeos per l’Instagram. A més a més, aquesta conta també penja receptes “healthy/fit” que pots fer aquests dies.

Òbviament els exercicis que realitzen aquestes dues noies, no requereixen cap objecte esportiu, que és la gràcia d’aquest article.


Hola sóc la Júlia Escarrabill i tinc 17 anys. Vaig a l'escola Pia Nostra Senyora i estudio segon de batxillerat, concretament la modalitat social empreserial, més endavant m'agradaria fer ADE. La meva principal afició és el volei. En el meu temps lliure m'agrada sortir amb els amics i mirar sèries.

Hola soy Júlia Escarrabill y tengo 17 años. Voy a la escuela Pía Nuestra Señora y estudio segundo de bachillerato, concretamente la modalidad social empreserial, más adelante me gustaría hacer ADE. Mi principal afición es el voley. En mi tiempo libre me gusta salir con los amigos y mirar series.

Hi, I'm Júlia Escarrabill and 'm 17 years old. I go to the Pia Nostra Senyora school and I study secondary school, specifically the business social modality, later I would like to do ADE. My hobby is the volleyball. In my free time I like to go out with friends and watch series.