Sis suggerències per combatre l’avorriment durant el confinament

a Actualitat/Tema del mes/Vida

El coronavirus ja és present a la nostra vida d’una manera total. Ja fa uns dies és considerada com pandèmia per l’OMS i les autoritats han obligat  a tancar escoles i centres universitaris durant un temps com una de les mesures principals per frenar la propagació del virus, el Govern de Pedro Sánchez ha decretat l’estat d’ alarma a tot el territori nacional.

La majoria de la població no està acostumada a estar tants dies tancats a casa, i està sent bastant dur; per sort, tenim a la nostra disposició moltes coses i idees per combatre l’avorriment, com ara:

Neteja en profunditat la teva casa

-Una de les coses que pots fer és una neteja de les grosses, no només per tenir la teva casa impoluta, sinó per protegir-te del coronavirus o qualsevol altre tipus d’infecció que pugui estar en aire.

Decorar i remodelar la casa

-També pots aprofitar per plasmar algun canvi important que tenies en ment per donar-li un nou aire a casa teva.

Fer noves amistats o reforçar amistats que potser estaven oblidades

-És un bon moment per tornar a parlar amb persones les quals amb el pas del temps s’han anat descuidant. Ara tenim l’oportunitat de fer videotrucades o xatejar via xarxes socials per mantenir-nos en contacte davant la llunyania.

Les xarxes socials també poden ser una bona eina per trobar gent nova i parlar a distància.

Aprofita per llegir!

-Agafar un bon llibre és una d’aquelles coses que t’ ajudarà molt a mantenir la ment ocupada i a perdre’t en altres mons per infinitat de coses. Pots aprofitar per seguir algunes recomanacions de gent influent. Hi ha llibres absolutament per a tots els gustos, així que trobaràs el teu sense problemes.

Gaudeix d’algun concert d’algun dels millors artistes de moment, en streaming i des del sofà de casa teva.

-Afortunadament, gràcies a les noves tecnologies i a internet, molts músics estan fent concerts desde casa seva i ho comparteixen en directe. Si t’agraden els concerts i els festivals de música, s’ha posat en marxa una iniciativa anomenada #YoMeQuedoEnCasa.

Millorar un idioma o començar-ne un de nou.

-És fonamental comptar amb més idiomes a la butxaca, sobretot ara que cada vegada és més important. Pots optar per algun llibre, fins i tot a través d’aplicacions, o qualsevol cosa que se’t passi, però amb el temps segur que aconsegueixes millorar.

Hola! Em dic Claudia Romero, tinc 16 anys i visc a Barcelona. Estudiu a l'Escola Pia Nostra Senyora i faig el batxillerat humanístic. M'agrada escoltar música, veure sèries i pel.lícules, quedar amb amics...En un futur m'agradaria estudiar algo relacionat amb idiomes, com ara traducció i interpretació. No tinc germans ni mascotes.

¡Hola! Me llamo Claudia Romero, tengo 16 años y vivo en Barcelona. Estudio en la Escola Pia Nostra Senyora y hago el bachillerato humanístico. Me gusta escuchar música, ver séries y películas, quedar con amigos...En un futuro me gustaría estudiar algo relacionado con idiomas como por ejemplo traducción e interpretación. No tengo hermanos ni mascotas.

Hi! My name is Claudia Romero, I'm 16 years old and I live in Barcelona. I'm studying in Escola Pia Nostra Senyora and I'm doing "batxillerat humanístic". I like listen to music, watch series and films, meet my friends... In a future I would to study something related with lenguages like translation and interpretation. I don't have any siblings and any pet. @claaurom

El més recent de

Anar a dalt