Mariona Pagés: “Els estudis sempre van per davant de la interpretació però si algun dia rebés molta feina m’agradaria treballar d’això”

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

La Mariona Pagès, l’actriu protagonista de la sèrie de Netflix “Días de navidad” explica la seva experiència en la seva carrerra artística.

Com vas saber que volies ser actriu?

  • Doncs vaig començar en un anunci de la Generalitat en la qual era molt jove i de seguida vaig veure que era el que realment m’agradava llavors em vaig apuntar a una escola de teatre i vaig començar a fer càstings fins que em van escollir per aquesta sèrie.

Quin va ser el teu primer paper? Quants anys tenies?

  • El meu primer paper així important va ser en un curtmetratge el qual es deia “Verano del 78”  i tenia 11 o 12 anys.

En algun moment has pensat en deixar els estudis i centrar-te només en la interpretació?

  • A veure jo sempre penso que els estudis sempre van per davant d’això però si algun dia rebés molta feina i no pogués compaginar-ho tot m’ho pensaria seriosament.

Què opina la teva família del fet que siguis actriu? Et donen suport?

  • Sí, la veritat és que estan molt contents amb tot, em donen suport i em diuen que si això és el que m’agrada que ho faci.

Com és l’experiència de treballar en una sèrie de Netflix? 

  • La veritat és que no hi ha molta diferència amb altres productores; sí que és veritat que es nota la diferència en el pressupost i en la comoditat, però realment, quan estàs en el rodatge, és com qualsevol altre.

Has tingut algun mentor o referent especial que t’hagi ajudat d’alguna manera a interpretar millor els papers?

  • Sí, bé jo estic en una escola que es diu “Estudi de Laura Jou”  i allà tinc una professora que es diu Jasmina i ella és la meva coach i ella és la que m’aconsegueix els papers i els càstings.

Quin consell donaries a les persones que es vulguin introduir en aquest món?

  • Molta paciència perquè és molt difícil realment. Per exemple jo he fet molts càstings i finalment m’han escollit per aquest però s’ha de provar i provar.

Hola sóc el Lluís Vives Recasens, tinc 16 anys i sóc de Barcelona, vaig al la escola Pia Nostra Senyora i estic fent el batxillerat social jurídic. Més endevant m'agradaria treballar d'advocat. M'agradan molt els esports, escoltar música i sortir amb els amics.

Hola soy Luis Vives Recasens, tengo 16 años y soy de Barcelona,voy a la escuela Pia Nostra Senyora y estoy haciendo el bachillerato social jurídico. Más adelante me gustaría trabajar de abogado. Me gustan mucho los deportes, escuchar música y salir con los amigos.

Hello, I am Luis Vives Recasens, I am 16 years old and I am from Barcelona, ​​I study at Pia Nostra Senyora school and I am studying the legal social education, because I would like to work as a lawyer in the future. I really like sports, listen to music and go out with friends.

INSTAGRAM: lluisvives__

El més recent de

Anar a dalt