Berta Permanyer: “El futbol és un esport que el gaudeixo, que m’agrada”

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

Avui hem tingut l’oportunitat d’entrevistar a la Berta Permanyer, una noia de 16 anys que fa el Batxillerat audiovisual a l’Escola Pia Nostra Senyora.

Una de les seves aficions és el futbol. Quan era petita no sabia quin esport practicar i en va estar provant uns quants. No obstant, cap d’ells la convencia i ho acabava deixant.

Tot i això ara ja fa pràcticament 3 anys que va iniciar-se amb el futbol i, tot i portar relativament poc, no se li dona pas malament. La Berta ens explica la seva experiència durant aquest temps en el futbol femení.

Fet per Aleix Lasserrot i Mateo Canals

Bones, em dic Aleix i tinc 16 anys. Visc a Barcelona, Catalunya, i vaig a l'escola Pia Diputació. Aquí estudio el batxillerat empresarial ja que en un futur vull ser empresari i invertir en borsa. M'agrada molt l'esport en general,jugo a futbol i també en sóc àrbitre. En el meu temps lliure quedo amb els meus amics. @aleix_08

Buenas, mi nombre es Aleix y tengo 16 años. Vivo en Barcelona, Catalunya, y voy a la escuela Pia Diputació. Ahí estudio el bachillerato empresarial ya que en un futuro quiero ser empresario e invertir en bolsa. Me gusta mucho el deporte en general, juego al fútbol y también soy árbitro. En mi tiempo libre quedo con mis amigos. @aleix_08

Hi! I'm Aleix and I'm 16 years old. I live in Barcelona, Catalonia, and I go to the Pia Diputació school. Here I study the business area because in the future I want to be an entrepreneur and invest in the stock market. I really like sports in general, I play football and I am also a referee. In my free time, I meet with my friends. @aleix_08