El passat 20 de gener va tenir lloc la 62a edició dels premis GRAMMY

a Actualitat/Vida

Una de les gales amb els millors looks fins ara

Un any més, el 20 de Gener es van lliurar a Los Angeles els premis més importants del món de la música: els Grammy 2020. Abans de la gala, a la catifa vermella es van donar cita estrelles del món del cinema, la moda i, per descomptat, la música.

Aquesta 62a edició es va celebrar a l’Staples Center i va estar presentada per la cantant Alicia Keys. Només començar la cerimònia de lliurament, hi va haver un sentit homenatge a el jugador de bàsquet Kobe Bryant que va morir hores abans en un accident d’helicòpter.

Ara repassarem alguns dels looks de la gala que més van cridar l’atenció:

-Rosalia, guanyadora de el premi a el millor àlbum llatí, no només va triomfar sobre de l’escenari. També ho va fer a la catifa vermella de l’Staples Center amb aquest vestit vermell de cuir d’Alexander Wang.

-Lana de Rey va optar per un vestit platejat íntegrament brodat a mà amb mànigues i detalls de serrells a la part inferior de la peça. Va completar el seu vestit de la gala amb sandàlies amb polsera to i un pentinat recollit i maquillatge a l’estil cat eye.

-Ariana Grande “va lluir un vestit gris, súper glam, amb molt volum i els guants, molt a to per a la seva nominació en aquests Grammy”, va opinar July La Torre, assessora d’imatge i estilista.

-Camila Cabello va apostar per un vestit de Atellier Versace per posar abans del lliurament de premis. Durant la gala, va protagonitzar un dels moments més entranyables al costat del seu pare.

-Priyanka Chopra, espectacular amb un vestit tipus mantó amb escot molt pronunciat de Ralph & Russo, acompanyava el seu marit Nick Jonas als premis Grammy 2020.

-Dua Lipa, amb un conjunt llencer en blanc, acudia al costat de Anwar Hadid als premis amb un conjunt d’Alexander Wang.

Lizzo va apostar per un look en blanc per a la catifa vermella dels Grammy. Un disseny amb boa de peluix signat per Atelier Versace.

-Heidi Klum, amb un vestit llarg de pedreria de Dundas, acudia com a convidada la 62 edició dels Premis Grammy.

-La model Alessandra Ambrosio amb un dubtós look asimètric en blanc i negre signat per Balmain.

Hola! Em dic Claudia Romero, tinc 16 anys i visc a Barcelona. Estudiu a l'Escola Pia Nostra Senyora i faig el batxillerat humanístic. M'agrada escoltar música, veure sèries i pel.lícules, quedar amb amics...En un futur m'agradaria estudiar algo relacionat amb idiomes, com ara traducció i interpretació. No tinc germans ni mascotes.

¡Hola! Me llamo Claudia Romero, tengo 16 años y vivo en Barcelona. Estudio en la Escola Pia Nostra Senyora y hago el bachillerato humanístico. Me gusta escuchar música, ver séries y películas, quedar con amigos...En un futuro me gustaría estudiar algo relacionado con idiomas como por ejemplo traducción e interpretación. No tengo hermanos ni mascotas.

Hi! My name is Claudia Romero, I'm 16 years old and I live in Barcelona. I'm studying in Escola Pia Nostra Senyora and I'm doing "batxillerat humanístic". I like listen to music, watch series and films, meet my friends... In a future I would to study something related with lenguages like translation and interpretation. I don't have any siblings and any pet. @claaurom

El més recent de

Anar a dalt