Una nit fent de periodistes als XII Premis Gaudí

a JR Go

Tres periodistes de Nostra Senyora Report vam tenir la oportunitat de cobrir la gala com periodistes de debò

El passat 9 de gener, la Paula, el Pau i la Princia, periodistes Nostra Senyora Report van assistir a la gala dels XII Premis Gaudí. Van poder treballar fent de periodistes i realitzant entrevistes a diferents celebritats, com Raquel Riba, il·lustradora que ha creat el personatge reivindicatiu de Lola Vendetta. Van estar acompanyats per companyes periodistes de la redacció de FEDAC REPORT. Gràcies a la iniciativa de RED Report, els potencials futurs periodistes del projecte poden participar en aquest tipus d’esdeveniments i introduir-se en el món del periodisme.

També van poder quedar-se com a públic durant tota la cerimònia. Van veure com les pel·lícules Los días que vendrán i La hija de un ladrón en sortien com les produccions més premiades. La primera va aconseguir el premi a Millor Pel·lícula i Millor Protagonista femenina per Maria Rodríguez, entre d’altres i la segona, va destacar amb el premis a Millor Pel·lícula en llengua no catalana, Millor Direcció per Belén Funes i Millor Guió per Belén Funes i Marçal Cebrian.

Aquí teniu un petit resum del que va ser aquesta experiència:

Autors: Paula García, Príncia Casañé i Pau Bernet

Hola, em dic Pau ! Sóc alumne del batxillerat humanístic a l'EPNS de Barcelona. Els meus hobbys són llegir novel·la històrica i escriure poemes i petits contes. La meves passions són la literatura i la poesia. M'agrada mantenir-me informat constantment. Em considero una persona vital, passional i enèrgica.

Hola, me llamo Pau ! Soy alumno del bachillerato humanístico en la EPNS de Barcelona. Mis hobbys son leer novela histórica y escribir poemas y pequeños cuentos. Mis pasiones son la literatura y la poesía. Me gusta mantenerme informado constantemente. Me considero una persona vital, pasional y enérgica.

Hello, I'm Pau ! I am a student of the Humanistic Baccalaureate in the EPNS school in Barcelona. My hobbies are reading historic novel and writeing poems and little storys. My passions are literature and poetry. I like to be informed constantly. I'd decribe myself as a vital, passional and energic person.

El més recent de

Anar a dalt